Майката на Нети излъгала мъжа си, че е бременна от него (Джилда се омъжила за Красимир Левашки знаейки, че чака дете от друг)

Родната майка на певицата и актриса Антоанета Добрева-Нети – Джилда Първанова-Алексиева, се е омъжила за озвучителя на Диана Експрес Красимир Левашки бременна с нея, узна HotArena.Това разкри най-близкият му приятел Радослав Ангелов, който също е работил за легендарната рок група като осветител. ”Виржиния се роди след Нети. Джилда е знаела, че е бременна и се омъжи за Краси с цел да го убеди, че детето е от него. Роди го и Краси беше много щастлив, празнувахме, тя му каза, че е седмаче, а то беше нормално и доносено дете. В родилното майка му разбрала и тогава Краси я изгони, но след няколко месеца пак се събраха. След това се роди Виржиния, наистина от Краси”, разказа Ангелов пред Телеграф. Именно другата й дъщеря – Виржиния Левашка, обвини майка си, че с ТВ предаването, в което разкриха сензационната вест, че Джилда е истинската майка на Нети, е вкарала в гроба 68-годишния Красимир. ”Той го преживя много тежко, спря да си пие лекарствата, изпадна в много дълбока депресия. Беше много обиден на някои ”приятели”, които вместо да го подкрепят, възторжено се радваха за щастието на майка ми, но на гърба на баща ми. Това приятелство/предателство го срина”, заяви Виржиния. Тя разкрива и че родената с 2 години преди нея Нети първоначално се е казвала Адела. ”От коментар на приятел на баща ми публична става и истината, че Джилда се е омъжила бременна, а когато се е разбрало, че детето е от друг, всички са я изоставили. Баща ми я е прибрал и са се опитали да създадат семейство – така съм се родила аз”, добавя Левашка. 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

8 thoughts on “Майката на Нети излъгала мъжа си, че е бременна от него (Джилда се омъжила за Красимир Левашки знаейки, че чака дете от друг)”

  1. Вирджиния Левашка стига сте размятали непраните семейни гащи по медиите.Решете проблемите с майка си и не занимавайте обществото.

  2. Дони е бил помолен да не раздухва случая , но как ще изтърве подобен пиар. Дори сам е режисирал всичко. Дони смаза един талантлив човек като Момчил , а сега прати друг в гроба . Иначе сме Хари Кришна , но с 12 апартамента собственост.

  3. Нети, стой далеч от биологичната си майка, тя не е добър човек.

  4. егати срама

    Доста грозно, когато стане публично. Това са лични неща бе хора, мислете преди да се излагате кой от кога забременял, за кой се оженил и кой излъгал, ужас. То цял сериал може да се напише, турските съпунки пасти да ядат.

  5. Чудесно е , че майка и дъщеря са заедно . Оставете Нети сама да прецени какъв човек е майка й . Виржиния или , каквато е там да не се излага , това е майка и и сестра и , колкото и да не и се ще , имат общи гени . Алкохолът не прощава на никой . Майка и дъщеря се събрали , и ето ти депресия . Ти да видиш ! Ами да не беше ги разделял още при раждането на бебето , но се иска да си мъж ! Да ама не , какво ще кажат хората ?!

  6. Някои неща е по-добре да си останат в миналото. Защо си го причинявате това.
    Всички сгрешихме и станахме излишни.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си