Митко Пайнера: Разделихме се с Лили защото се правеше на тийнейджърка, съжалявах за Деси Слава! Вижте какво каза за Камелия и Андреа

Договор с фирмата от Димитровград имат около 70 изпълнители, съжалявах за Деси Слава, когато си тръгна Целта на “Пайнер” е да създава актуални изпълнители, които да бъдат желани за участия“, споделя Митко Димитров – Пайнера. Малцина знаят, че при него примата на българската естрада Лили Иванова записва един от най-успешните си албуми „Готови ли сте за любов“. В този период Лили решава да смени стила си и да се харесва и на по-младата публика. „Аз лично я съветвах да не се прави на тийнейджърка на сцената, защото за нея ще бъде трудно в този жанр. Казах да си държи на традиционните почитатели, които я уважават, защото за младите рокаджии имаше певици като Милена, Тя не се съгласи и решихме да се разделим“, споделя Пайнера. Той разказва, че когато Деси Слава си е тръгнала от компанията е съжалявал, но ето, че днес пътищата им отново са се пресекли и двамата отново работят заедно. За Андреа и Камелия Митко Димитров заявява:„Винаги излиза някой да си генерира актуалност, като започне да коментира “Пайнер” – фирмата и лично мен, при това много нелепо и неоснователно. Но не бих коментирал всичко казано по мой адрес, защото имам уважение към хубавото, което сме имали в предишни години.В интерес на добрите години не искам да правя коментар, имали сме хубави години и с Андрея, и с Камелия, заради успехите не бих си позволил да кажа нищо лошо за тези изпълнители.Защото, ако кажа нещо лошо, ще обидя и себе си. Аз съм ги рекламирал тогава, правил съм всичко възможно за техния успех и ако сега излезе, че съжалявам, все едно излагам и себе си на позор, аз така го разбирам“, отсича шефът на музикалната компания в интервю за 24 часа.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Митко Пайнера: Разделихме се с Лили защото се правеше на тийнейджърка, съжалявах за Деси Слава! Вижте какво каза за Камелия и Андреа”

  1. Светлана

    Пайнер ли си , майнер ли си , за мен си БОКЛУК ! Ти си пряк участник в убийството на БГ културата и опростачването на народа ни ! Скрий се и стани по – нисък от тревата , жалък човекоподобен ЧЕРВЕЙ !

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си