Мария ексклузивно: От днес вече не съм Гущерова, а Кирова! Проговори за лъжите покрай аферата й с развода с полицейския беглец Християн (Вижте)

Мария ексклузивно проговори пред HotArena за развода си с Християн Гущеров! 
 
 
„От днес вече съм Кирова. Официално! За да сложа край на спекулациите, появили се през последните дни в различни медии по темата с развода ми, ще уточня няколко неща. Първо, не съм си тръгнала – нито по – богата, нито по – бедна от брака ми с Гущеров. Второ, никога не сме имали предбрачен договор. И последно – не искам да си спомням за този брак и този човек!”.
 
 
По този начин фолк певицата реално опроверга поредица от публикации, появили се през последните дни за нея. Публикации, които според информация на HotArena са лансирани умишлено от бившия й мъж Гущеров. Една от тези лъжи беше, че Мария имала претенции за милиони от съпруга си и за това е бавила дълго време развода. За да го изнудва и направо рекетира.
 
 
Оказва се, всъщност, че този който е бавил документално раздялата им, е бил Християн Гущеров. Имаше и информация, че двамата са имали жесток предбрачен договор, през който съдения за побой и полицейско неподчинение Гущеров си е вързал гащите Мария да не го изцеди финансово.
 
 
Както става ясно – такъв договор няма. Няма и какво да се изцежда, защото според клюки в светските среди, Гущеров е спукал гума отдавна и тотално зависил от парите на татко си. Не е вярна и информацията, че Мария си е платила за развода, като била принудена да поеме всички съдебни разходи и такси. 
 
 
С отговора на Мария се слага и край на спекулацията, че певицата е искала да се връща при мъжа си. Не само, че не е искала, а явно е много щастлива от получения днес развод.
 
 
Междувременно Християн Гущеров през последните седмици се скъса да пуска снимки в социалните мрежи от някакви фамозни почивки в чужбина заедно със Светлана Василева – Гонзовица. На светските клюкари е направило впечатление, че всеки път, когато плеймейтката или Гущеров пуснат някое фото – уж от Дубай или Виена, Светлана си е била в София и самотна си стояла из фризьорските салони.  

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

4 thoughts on “Мария ексклузивно: От днес вече не съм Гущерова, а Кирова! Проговори за лъжите покрай аферата й с развода с полицейския беглец Християн (Вижте)”

  1. Светла общата

    Има ли някой в тая държава който не еба Светлана Василева за ПАрИ????????

  2. Не се карайте и двете са евтини, селски курви, които всичко живо с кинти чука. Претенциите на две глупави курветини, на които много им се искат да станат лебеди, но си остават сиви врабчета.

  3. Мимето за да изглежда висока на втората снимка, си е докарала няколко номера от горе ходилата.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си