Дивна осакати приятелка в катастрофа, ампутират краката й

Певицата Дивна потроши своят приятелка, която возила в колата си, научи HotArena.Зверската катастрофа е станала в понеделник около 13 часа. Двете момичета са пътували от Русе за София. Малко след село Българене Дивна започнала изпреварване на друга кола. Изведнъж загубила контрол и колата излетяла от платното в ляво по посока на движението и се забила в мантинелите.Ударът е бил жесток, пожарникари са рязали колата, за да извадят пътничката – 20 годишно момиче, което било с два счупени крака. Първоначално пострадалата е била приета в болницата в Плевен, но след това транспортирана в София. По време на вчерашната оперативка в плевенската болница е било докладвано, че се е наложила ампутация на двата крайника на пострадалата пътничка, пише ”Телеграф”. Направената алкохолна проба на Дивна е била отрицателна.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

10 thoughts on “Дивна осакати приятелка в катастрофа, ампутират краката й”

  1. Наблюдавах Кристин от доста време колко злобно и гадно човече е, как гнусно се държеше с касиери и всякакъв персонал по София… И накрая БАМ – кармата е много зла кучка! 😀 Сори, че се смея, но такива кенсъри си предизвикват съдбата! Радвайте се, че не я познавате пострадалата мърла. Иначе вероятно щяхте да разберете думите ми. :/ За никой не бих написала такива думи, ама за това леке… 😀 Дано да се оправи и да си промени коренно възгледите, да стане малко по-добра, щото попринцип е адски злобно момиченце.

  2. Да се молим за Кристин!

    Хора положението наистина е много много сериозно опитват се да спасят двата и крака и да не бъдат ампутирани,същи така до колкото разбирам има вероятност да остане в инвалидна количка макар и с крайниците си…Трябва да се молим,също така нека медиите спрат да пишат гадости момичето като се събуди от комата представяте ли си колко ще е лабилна и да чете всички ужасни статии!Освен медиите трябва и всички в нейната среда и модната гилдия да бъдат толерантни и деликатни с нея!Мечтата на момичето беше да бъде модел…Супер красавица е и след тази трагедия просто не ми се мисли..Дано се оправи да е здрава и поне да има възможността да живее един нормален живот!Сигурен съм че след като се събуди и разбере какво се е случило с нея повече никога няма да иска да вижда Дивна!А аз съм сигурен че Дивна не е искала да става така,не знам точно какво се е случило но според мен Дивна е карала колата с превишена скорост и си е позволявала нарушения.И заради ето такива тапанарски изцепки и бързаници по пътищата..

  3. Да се молим за Кристин!

    И заради ето такива тапанарски изцепки и бързаници по пътищата ето ви пример как едно момиче се бори за живота си и няма да може да осъществи мечтите си…Бъдете внимателни по пътищата мислете за хората които ви обичат!

  4. Щом Кристин е в барокамера пари не липсват. Това означава, че получава най-доброто лечение във ВМА

  5. Вижте познавам Кристин още преди да стане известна хвана се с Кристо и летеше в облаците стана съвсем друг човек стана лоша и надменна,забрави старите си приятели държеше се с хората като с нищожества аз го отдавам на това че много малка я връхлетя слава и тя си повярва..После и Кристо не и беше вече нужен заряза го и с него се отнесе като с нищожество.Свидетелка съм на целия този процес,но въпреки това никой не заслужава това което и се е случило дано да се оправи напълно!И дано се промени и стане добра а не толкова злобна и жестока каквато беше в последно време!

  6. Ей,хора! Спрете се! Какви са тези злобни коментари по адрес и на двете страни?! Не харесвам нито едната,нито другата, но по дяволите става въпрос за катастрофа и едно младо момиче е в тежко състояние. Какво значение има лоша ли е,добра ли е…..Очудвам се,че целият случай се потулва, ако Дивна не си отмени участията то това е мноооого подло, определено не трябва да остава ненаказан виновният. Много е тежко и за двете страни,млади момичета. Желая бързо възстановяване на Кристин

  7. Zashto Nito Edna media ne Otrazi I ne kaza Divna v zatvora li e veche kakvo se sluchva ????Mai za parite nqma zakoni?????

  8. Потресена съм от коментарите. Дивна заслужавала това, заслужавала онова… Май забравяте, че тя също е претърпяла катастрофа, не е причинила нещо умишлено на приятелката си. Тя самата също е жертва тук, за да говорим, че трябвало сега да е в затвора. На всеки може да се случи да претърпи инцидент, особено като е още младо, неопитно момичето. Какво искате? Нито е пила, нито нищо. и самата тя също е пострадала, така че за какво е виновна? Аз също претърпях много тежка катастрофа, когато бях още с малко опит. Слава Богу отървах се без последствия, но можеше да остана парализирана от врата надолу за цял живот. Никой човек не заслужава да плаща цял живот заради една грешка на младостта, каквито стават за части от секундата. Кристин доброволно се е качила в колата на приятелката си и й се е доверила на своя отговорност, така че какви съдилища са ви в главата на вас. Какви протекции бълнувате. Протекции от какво, след като се твърди, че не е била пияна? Разбирам да говорите за протекции ако някой..

  9. Данчо от Русе

    Up and down… Днес звезда, утре цървул! Никой не може да избяга от съдбата си! И ако ти е съдено да се обесиш , няма да се удавиш! Това е живота! Всеки си носи кръста! Съжалявам за двете, но това го има в зара! Тъкмо сега ще се научи да шофира добре и цял живот вече ще внимава! А за авто произшествие няма арест, ако липсва алкохол или друг вид вина!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си