Жената на Цветан Василев с бижута за 1 милион евро, пазарувала на кило дизайнерски колиета и часовници в Швейцария

Антоанета Василева, съпруга на укриващия се в Белград от родното правосъдие банков аферист Цветан Василев, последва злощастната съдба на мъжа си и подобно на него бе обявена за издирване от Интерпол, научи HotArena.Кралица Антоанета, както в университетските среди наричат жената на Цветан Василев (тя е бивш преподавател в УНСС – бел. авт.), е с повдигнато обвинение за профукани от нея 20 милиона евро на 1 ноември 2012 г. На тази дата съпругата на мустакатия банков обирджия купува двуетажна къща на брега на Женевското езеро с 2,1 декара двор в най-реномирания квартал в най-скъпия европейски град – „Колони”. В неумел опит за контраатака, Антоанета Василева разпространи съобщение до медиите, че ще съди България в Страсбург, тъй като парите й били съвсем законни, а дори и да не са – тя не би могла да знае. Защо обаче пухкавата милионерка не се яви за разпит в прокуратурата, а избяга още преди 2 месеца в Белград при мъжа си е въпрос, който ще остане без отговор. В Сърбия, макар и да обитава президентски апартамент в 5-звезден хотел, Антоанета Василева се лишава от любимата си традиция – шопинг тур из бутиците в Женева. Въпреки, че жената на Цветан Василев не е нито първа младост, нито със смайваща хубост, тя не пести пари за висша мода и бижута. „През последните 10 години Антоанета неизменно летеше с частния самолет на мъжа си за Швейцария всеки петък. Връщаше се в понеделник сутринта. Когато дъщеря й поотрасна, двете започнаха да пътуват заедно. След като купиха резиденцията в Женева, прекарваха повече време в Швейцария, отколкото в България. Хвърли още няколко милиона, за да обзаведе имота”, спомнят си колеги на Антоанета Василева от УНСС. В Цюрих и особено в Женева Антоанета и щерка й са видни клиенти на реномираните бутици за часовници „Пиаже”, „Франк Мюлер” и „Еберхард”. Посрещали ги с любимото шампанско на Чърчил „Пол Роже”, докато двете избирали часовници с инкрустирани диаманти. Майка и щерка Василеви навестявали и бутиците за бижута, за да си вземат я гривна на Биби Ван Дер Елден с инкрустирани бели диаманти, я колие от брилянти на Делфина Делетрес. или пък някоя „дрънкулка” за десетина хиляди евро от Лама Хурани. „На часовниците и бижутата на Антоанета може да завиди даже жената на Роман Абрамович. Тя има няколко модела часовници„Картие”, „Еберхард”, „Пиаже”, „Вашерон Константин” и „Франк Мюлер”, както и колиета, перлени огърлици, гривни и бижута от всички реномирани дизайнери. Общата им стойност е над 1 милион евро. Гардеробът й от чанти и обувки също е впечатляващ, макар да е в стил „бабешки лукс”, одумват знатната пухкавелка преподаватели от УНСС.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

4 thoughts on “Жената на Цветан Василев с бижута за 1 милион евро, пазарувала на кило дизайнерски колиета и часовници в Швейцария”

  1. Мдааааа,красива жена……..представям си как и стоят тези скъпи бижута,а вие как мислите,красиво нали……….!!!!

  2. невероятно елементарна статия…коя всъщност е главната информация – нечие мнение за външният вид на една жена или нейното участие във финансова далавера?

  3. Имали бол пари, без значение техни или на измамените вложителите на КТБ, купили се бижута, къщи и т.н.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си