Ексклузивно! Калин Терзийски на системи! Писателят с опасност за живота след като изпи 2 бутилки алкохол (Снимка)

Писателят Калин Терзийски е с опасност за живота след пиянски запой във Фермата миналата вечер, научи HotArena. След като изпи две бутилки алкохол, писателят се строполи на двора и се наложи фермерите да го влачат до леглото му.Вече второ денонощие тялото му се бори с шока от поетото количество алкохол, след два месеца въздържание. Калин е неадекватен и са му включени системи, които да ускорят оздравяването му. Останалите участници сериозно се притесняват за здравето му.Както е известно, Калин Терзийски от години се обори със зависимостта си към пиенето. Още в началото на връзката си с актрисата Елен Колева започва да посяга отново към чашката. След дългия период на въздържание и най-малкото количество алкохол застрашава здравето му, сподели преди време психиатърката, която го е лекувала в специализирана клиника.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Ексклузивно! Калин Терзийски на системи! Писателят с опасност за живота след като изпи 2 бутилки алкохол (Снимка)”

  1. Явно е много критично състоянието му, след като е на банка глюкоза във Фермата. Също толкова разтърсващо, колкото рисковата бременност на Джена, която мята гьобеци по участия.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си