Читателски сигнал: Сексскандал се вихри в българската гвардия!

Читателски сигналСексскандал се вихри в българската гвардия! За това ни информира читател на HotArena, който изпрати горещ сигнал в редакционната ни поща. Предлагаме ви целия текст без редакторска намеса:Какво е днес да си Командир на Българската Гвардейска част  и Представителния ансамбъл на Въоръжените сили на Република България ?
– Да бъдеш султан на разни певачки от села и паланки, които дават мило и драго за да се показват, че са част от важна институция, самозалъгвайки се и заблуждавайки хората, че струват  нещо.  Ето такава видна представителка на Представителния ансамбъл на Въоръжените сили (харема) на Полковник Кънчо Иванов е Емилия Валентиновa Дуцолова или за кратко Емилия Валенти. Това провинциално създание от село Гулянци не блести с особен талант или още по-малко образование. Когато липсват качества, липсват и задръжките на работното място. Въпросната „певица“ дава мило и драго на шефа си, за да бъде звездата на кампанията „Бъди войник“! Тази кампания организира концерти из цялата страна, а фаворитката на „султана“ блести със селското си великолепие от началото, до края! Командирът и „възлюбената“ му си поддържат вътрешно – топли контакти от години. Влюбеният командир винаги присъства на концертите изяви на фаворитката си, без това да влиза в неговите задължения. Той на  своя глава и отговорност обикаля страната по концертите „Бъди войник „ защото след концертите, АНСАМБЪЛА НА ВЪОРЪЖЕНИТЕ СИЛИ остават да спят в съответния град на събитието. Бинго! Кънчо Иванов също „спи“с Ансамбъла, необезпокояван от софийския „шум“.Какво ли не прави една пуста амбиция за слава? От бездарна  селянка се превръщаш в подлога на шефа си! Да живее „любовта“(интереса) в българската гвардия!

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

5 thoughts on “Читателски сигнал: Сексскандал се вихри в българската гвардия!”

  1. Емилия е съселянка на друга звездна метреса. Тя се казва Диляна Попова. Все отбор юначки. Във влашко много ги има.

  2. Може би това са приказки от 1001 нощ. Чели сме ги преди години. На бачо още ли му става дудуда или го търси с часове? Да не би някоя от прескочените певачки да се е сетила да си отмъщава?

  3. Много грозна плюнка по достойни хора от оплюнчени поплювковци, на които лигите до кръста са потекли по способностите и таланта на почтените творци и достойни офицери в Националната гвардейска част! Питам вие пък кои сте, и с кое право предоставяте трубуна на зловредно клеветене и безпочвени лъжи. Не са много в наши дни държавите, в които можеш да скверниш и празнословиш, да демонстрираш жалка, зла бездарност, да оценяваш и безнаказано да цапаш вековна иституция и нейните дейци, без да високата заплатиш докрай огромната цена на тази смрад! На цялото зловоние, което си създал още с първото поемане на дъх и издихание, преди дори да си отворил малката си, анонимна, зла уста. Вярвам, че България не е държава, в която това е допустимо, и че виновникът за тази гнусна храчка ще бъде своевременно открит и разпознат, а после призован да докаже своите твърдения или да отговаря за зловредните си клевети пред всяка буква на законите в съвременната ни държава.

  4. Много грозна плюнка по достойни хора от оплюнчени поплювковци, на които лигите до кръста са потекли по способностите и таланта на почтените творци и достойни офицери в Националната гвардейска част! Питам вие пък кои сте, и с кое право предоставяте трубуна на зловредно клеветене и безпочвени лъжи. Не са много в наши дни държавите, в които можеш да скверниш и празнословиш, да демонстрираш жалка, зла бездарност, да оценяваш и безнаказано да цапаш вековна иституция и нейните дейци, без да заплатиш докрай огромната цена на тази смрад! На цялото зловоние, което си създал още с първото поемане на дъх и с всяко свое издихание, преди дори да си отворил малката си, анонимна, зла уста. Вярвам, че България не е държава, в която това е допустимо, и че виновникът за тази гнусна храчка ще бъде своевременно открит и разпознат, а после призован да докаже своите твърдения или да отговаря за зловредните си клевети пред всяка буква на законите в съвременната ни държава.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си