Стъпихме и в Дубай! Моделка блести с дрехи на WOMANSHOP в престижен конкурс

Българката Кристиана Рангелова дефилира с нашия бранд, привличайки вниманието на модни спецове
 
Там е горещо, луксозно и модерно! Там консервативните традиции се срещат с космополитния стил и вървят ръка за ръка. Там модата диктува правилата. И точно там, в Дубай, най-популярният онлайн магазин за дамска мода у нас WOMANSHOP озари светския живот в целия си блясък.
 
Родната моделка Кристиана Рангелова дефилира с дрехи на WOMANSHOP на престижния конкурс в Дубай „Miss Nation“. Някои от най-атрактивните рокли и официални тоалети на модния бранд допринесоха за безупречната визия на Криси по време на фотосесиите и видео визитките.
 
„Спрях се на сайта WOMANSHOP, тъй като успешно съчетава елегантния маниер с неподправения стил на жената в ежедневието. Именно тази комбинация кореспондира и с цялостната идея на конкурса“, обяснява Кристиана.
 
„Избрах вечерната рокля „Изкушение“, тъй като най-добре подчертава фигурата ми, а елегантният й вид подхождаше за случая. По време на интервютата пък, за да се чувствам по-удобно, съчетавам някоя от елегантните туники с любимите ми скини дънки, декорирани с камъни“, разказва моделката. И допълва, че силно впечатление е направил ефирният официален гащеризон в черно, към който момичетата от конкурса проявили голям интерес.
 
Кристиана е сред финалистките в единственото по рода си състезание, което залага на естествената красота, а дефилетата по бански са забранени. Неслучайно и слоганът на конкурса е „Остани себе си“ – моделите не бива да имат и грам силикон, нито каквито и да било пластични корекции.
 
Те трябва да са пример за подражание в родината си не само с неподправения си външен вид, но и с начина си на мислене. Рангелова определено притежава тези качества – 23-годишната софиянка учи „Право“, като паралелно се занимава с поп и джаз пеене. Работила е в модна агенция в Токио, а юридическото й образование я среща с доста интересни и интелигентни хора в Холандия и Полша, където следва.
 
Основната идея на „Miss Nation“ е да се акцентира върху културните ценности и традиции на различните нации. Победителката ще бъде избрана чрез онлайн вот между 5 и 30 декември. Всеки има право на 1 безплатен глас на ден. Церемонията ще се проведе на 31 декември в Дубай, когато ще се излъчи победителката. Можете да гласувате за нашето момиче ТУК.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си