Звездна любов! Внукът на Димитър Димов люби дъщерята на Кадурин

Поредната звездна двойка е между Лило Петров и Лора Кадурина.
Щеше да става дума за просто двама млади влюбени хора, ако той не беше внук на Димитър Димов, а тя – щерка на Георги Кадурин.
Любовта помежду им пламнала преди няколко години. Запознали се в НАТФИЗ, където и двамата в момента учат „Кинодраматургия”, пише в. „Телеграф”.
От момента, в който искрата пламнала, двамата заживели и под един покрив.
За връзката помежду им говори и майката на Лора – Мариана Миланова. Жената е доволна, че въпреки че вече не е малкото им момиченце, Лора звъни всеки ден. Разговарят, споделят, обсъждат и се радват на близостта си, макар и от разстояние.
Като основно занимание на двойката Петров – Кадурина близки определят пътешествията. Двамата много обичали да откриват заедно нови места. Малко преди светът да затвори заради епидемията от коронавирус, те посетили Милано. Там освен разкошния град, открили и красотата на намиращите се в близост езера.
Изданието допълва, че преди да се залюби с Кадурина, внукът на известния писател бил двойка с друга актриса – Весела Бабинова. Двамата бяха засичани редовно от фотографите, но тръпката помежду им не просъществувала дълго. В момента Весела е в очакване на първото си дете от друг популярен артист.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Звездна любов! Внукът на Димитър Димов люби дъщерята на Кадурин”

  1. Докога ще пробутвате деца и внуци на този или онзи.Съвсем обикновени млади хора са,когато се докажат и постигнат някакви по-високи резултати в професиите си тогава ги хвалете.Сега са нищо особено.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си