Гала отпраши на почивка в Гърция след скандалите в ”На кафе”

Гала за пръв път си взе отпуск от ”На кафе” по време на активния сезон на предаването и замина на море, узна HotArena.Гала забегна в Гърция, заедно със Стефан, където двамата се отдадоха на почивка и узо. За последно водещата изчезна внезапно от ефира при убийството на племенника й в САЩ, пише България днес.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Гала отпраши на почивка в Гърция след скандалите в ”На кафе””

  1. Какви скандали в на кафе!? Пишете го през ден, че борба за мястото на Гала, че Ева Веселинова драпала за мястото ѝ, че сега тествали Ася и Албена, че Банда Банда била с връзки.. всеки ден нещо ново около това предаване се пише. Гала от много време е водеща, да омръзва, да време е за смяна или за някои дни заместване, но проблемът е че по-качествена водеща от нея няма как да се намери.. огледайте се с какво разполагаме в БГ. Единствено Наталия е симпатична, мила, с добра дикция, тъкмо и 2 деца има вече, няма да отсъства, а се харесва и на младите. Идеална е. А от сегащната конфигурация на панела (думата, която отприщя смях в мен винаги), а и от целия екип само Патрашкова е на мястото си, Гала и Ася от репортерките отчасти.

  2. До аз аз

    Много дразниш! Тъпи, дълги коментари! Дразниш ме! Има нещо тъпо и фалшиво в теб! Разбира се повечето читатели в тази сайт няма да разберат! Просто си тъпа!

  3. сладурана

    Еееей,че ги наприказвахте,с една дума ,Гала се мисли за незаменима,и страх от факта че остарява,каза го Илиян,ония дни,че е фалшива,вярно е,и тоя изкуствен смях,сменям канала,и не е добър човек,ако че се прави,все ще клъцне някой,та ЦИЦЕРОН Е КАЗАЛ, ЗЛОБАТА НЯМА ПОЧИВЕН ДЕН

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си