МЕГЗ става каскадьорка

Топ дизайнерката МЕГЗ демонстрира завидна физическа форма. Амбициозното миньонче качи в инстаграма си стори на брат си, в което той прави задно салто. Каканашева написа и статус “Горда сестра”. Минута по-късно Мегз качи второ клипче, на което е в огромен батут и тя също прави салто, но предно. Клипчето беше придружено със статус “архиви – уча се”. Феновете на дизайнерката останаха изумени, защото подобно акробатично изпълнение изисква много добра физическа форма, за която тя никога не е намеквала. Те побързаха да я похвалят като припомниха някои от култовите ѝ изпълнения в риалити форматите през годините. Като когато още на 22 понесе 36 килограма камъни на гърба си в Къртицата и постави всички мъже в малкия си джоб. Или когато тя единствена не се отказа и изпразваше басейна в къщата на Биг Брадър 12 часа, носейки 10 килограмови кофи вода. Когато разби Дани Златков на бокс, Тсуни на равновесие и постави рекорд от 15 минути въртене в центрофуга в ледена вода. Братът на Мегз е каскадьор и някои от феновете ѝ дори се пошегуваха, че е готова да вземе работата му. 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

10 thoughts on “МЕГЗ става каскадьорка”

  1. Лили Иванова

    Поредният платен пошъл текст за това болно момиче, което има спешна нужда от психиатрична помощ. Гледам, че някой писал, че присъствала била в медийното пространство. За съжаление всяка такавапсихарка може да присъства където иска срещу заплащане. Но колкото и да се вре, колкото и да се пише за нея, обществото никога няма да я приеме. Тя си живее в собствените заблуди и винаги ще бъде НИКОЯ!

  2. беше в Елинор онзи ден обра всички погледи с една златна рокличка. Беше с едни богаташчета

  3. Единственото лошо което може да кажете за нея е че е ревала. Какво от това и аз рева. Нито е проститутка нито плеймейтка. Известна красива успяла дизайнерка
    А и тя вече не е на 20 – сега малко трудно ще я видите да реве. Сега вие драскачи може да ревете, че никога няма да бъдете като нея

  4. Миглена Каканашева има много здрав инатлийски корен.
    През годините не е израстнала.а е затвърдила инат и хитрост ,пресметливост лукавство,които помагат тя да се измъква ни лук яла,ни лук мирисала.
    Всеки. който и ръкопляска уважава тези качества в нея,които не биха искали техен близък скъп чоеек да притежава.
    Не завиждам,не се колебая да кажа,че Миглена е фалшива,лъжлива и користна жена.

  5. Много е смешна, ама много

    И щом в коментарите има нейни тролчета, значи и е много важно да постигне определен образ за пред публиката. Само че, тия които с основание не я харесват са доста повече от поддръжниците и…. Винаги ще е така, щото тя е явен вампир с тежки психо отбивки.

  6. Наталия до Надя

    Инат, хитрост и пресметливост са много полезни качества, Надя. Както и да знаеш интереса си и да умееш да въздействаш на хората и да ги насочваш. Ценя тези качества и затова поддържам много висок стандарт на живот, който ми приляга, без да се налага да работя. Не е ли време да свалиш розовите очила?

  7. До Наталия
    Моят стандарт на живот е завиден!
    Аз съм упорита,с висок образователен ценз,не манипулирам,не хитрувам,уважавам себе си и тези с които работя.Уважавана и обичана жена,съпруга,майка,приятел.
    Наталия ,ако Вие сте щастлива когато се инатите,хитрувате,възползвате се от хора,които са били коректни с Вас само за да задоволите егоистичните си желания /и сте без „розови очила”/, дали ще има ПРИЯТЕЛ до Вас когато имате нужда от разбиране и подкрепа?
    Но това е Ващият живот!
    Бъдете жива и здрава!

  8. В Мегз има нещо много нечистоплътно,гнусно,селско…не е добър човек и си личи от километри…

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си