Орхан Мурад: Сузанита не е участвала в тройки!

Орхан Мурад избухна за пореден път в защита на дъщеря си Сузанита. В последните няколко дни се завъртя информацията, че скандалната певица участва в клип за възрастни, където си ляга не с един, а с цели трима мъже, научи HotArena.Слуховете хич не се харесаха на баща й Орхан Мурад, който избухна в социалните мрежи. Той заяви, че ще съди всеки, който избълва подобна глупост по адрес на дъщеря му.„На всички боклуци, които си позволяват да ми пишат по този въпрос, отговарям: Това момиче от онова порно с тримата юнаци, не е Сузанита! Заведена е преписка в съответното районно в Пловдив. Че даже и не прилича на Сузанита.Точка по въпроса! Не ме занимавайте със свинщините си!”, избухна изпълнителят на хита „Хиляди сърца”.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Орхан Мурад: Сузанита не е участвала в тройки!”

  1. айде стига сте писали вече за кривия череп с плешива тиква ако не и е омазана фасадата и не се държи като курве няма да ви е интересна

  2. Бащата е уважаван музикант с ужасяващ недъг , майка и е в ремисия от тежко заболяване , а момичето е наистина красиво и пее прилично … Прочее , не позволявайте впедерастените Пи-Ари , така лесно да Ви мажат ските със злоба !

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си