Сайт за билети открадна парите от отменения концерт на Смоуки в Бургас! Предадоха платформата на прокурор (Подробности за скандала)

Сайт за билети открадна парите на Смоуки, след като организаторите отмениха концерта на рок легендите в Бургас, научи HotArena.
 
Още преди месец – на 19 март, компанията домакин EventsJar е изпратила нотариална покана до „Тикет про България“, представлявана от Пламен Марков, за доброволно уреждане на отношенията по повод изплащане на сумите на върнатите талони за вход, писа „Телеграф“.
 
На 2 април шефът на сайта е трябвало да се яви в кантората на нотариус за подписване на споразумение, но той така и не се вяснал. Заради това е съставен констативен протокол и промоутърите са принудени да си търсят правата по съдебен ред, включително и чрез сезиране на прокуратурата.
 
Правно и юридически EventsJar не носели отговорност за връщането на парите за тези билети, тъй като нямат преки правни и финансови отношения с хората, закупили талоните за концерта. Касовата бележка е издадена от „Тикет про България“ и с нея всеки има право да си върне парите именно от тях.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си