Тита в контакт с болен от коронавирус (Певицата се самоизолира, отменя участия)

Тита е била контактна с приятел, който е дал положителен тест за COVID-19, узна HotArena.Случката се разиграла през уикенда, часове преди обявено нейно участие в Карлово. Варненката не иска да рискува здравето на феновете си и веднага отменила изявата, след което се самоизолирала. Преди това тя се подложила на тест и чака с трепет резултатите. ”Току-що разбрах, че мой приятел е с положителен тест за коронавирус. Въпреки, че аз се чувствам добре и нямам симптоми, веднага си направих тест и се изолирах вкъщи, защото имах контакт с него преди няколко дена. Здравето на всички ни е най-важно и затова, колкото и да ми е мъчно, тази вечер няма да можем да се видим с вас в бара. Стискам палци тестът да е негативен. Пазете се, пазете близките си и бъдете отговорни към здравето си”, пише певицата. Точно по време на участие се зарази и Галена. След нея и Десислава призна, че е с коронавирус, пише България днес. 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

6 thoughts on “Тита в контакт с болен от коронавирус (Певицата се самоизолира, отменя участия)”

  1. Хотарена, толкова ли сте зле наиситна?! Бях си взела пауза от сайта ви, предвид тъпите ви повтарящи се всеки ден новини, но отново съм тук. В България има 3 долу-горе известни млади певици, да ги наречем. Гери Никол, Дара и Тита. И трите са по медиите вече повече от 5 години, да не искаш ще научиш поне от кой град са. Дара и Гери НКЛ са от Варна, а Тита от Силистра. За каква варненка в лицето на Тита говорите. Боже. Не знам кой наивник ви плаща заплатите, но го съжалявам.
    А Тита надали ще тъгува от пропадналата среща в дълбоката провинция Карлово.

  2. То баш провинциалистът Левски от дълбоката провинция Карлово ни е най-големият национален герой.струпването на администрацията в софия и десетките молове +бар,дискотека и нон стоп или търговдки обект на всрки ъгъл-национално самоъзнание не гради…

  3. Що в края на краищата не отидеш доброволно в лудницата!?!? Може пък и да те приемат. Приятели нови ще откриеш там безброй!

  4. Тоя новия ти е голямо менте и лъжец. Ще го разбереш скоро. Яла съм му попарата

  5. Мбого харесвах Тита, като певица, човек и държание.Но напоследък ми се струва променена… Дали заради славата, дали заради гаджето, което от 100 км лии, че е пълен въшкар, не знам. Дано се освести, за да не завърши трагично своят кариера.

  6. Тита ще свърши ката Сузанита…Така я виждам аз..Криско не си ли говори с нея…не й ли дава напътствия…

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си