Хазарта отнесе як хейт: Ти си най-простият българин, който са показвали по телевизията!

Як хейт отнесе Ицо Хазарта.  Единият от „Ъпсурт“ бе нахулен от негови последователи в социалната мрежа. Най-вероятно хейтът към Хазарта и идва, след като стана ясно, че рапърът отново ще журира в „България търси талант“.„Ти си най-простият българин, който са показвали по телевизията“ започва с обидите си Павел Стефанов.„Не е истина колко си изостанал и как се държиш неадекватно. Речникът ти е адски беден. Не се показвай по телевизията, защото има глупави хора като теб. И те ще започна да ти подражават, а не е добре точно ти да си им идол”, допълни въпросният господин към Хазарта, който от своя страна не пожела да му отговори, писа „България Днес“.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

5 thoughts on “Хазарта отнесе як хейт: Ти си най-простият българин, който са показвали по телевизията!”

  1. Не е за вярване човешката или да кажа… Българската злоба граница няма. Точно на Хазарта ли му е беден речника… Опазил БОГ!!

  2. Фики, да си жив и здрав, много си готин, само че спри да зобиш и намали малко тези мускули. Да хубаво е да имаш мускули, но ако нямаш мярка става грозно.

  3. Представям си Фикито и Митко Пайнера. Последния сигурно гледа на него като на досадна муха. За комуникация и дума не може да стане въпрос. То циганчето едва ли може и едно изречение да каже правилно на български език.

  4. Я кажете , че баща му Тони Стораро е лепнал короната и е в болница в тежко състояние. Да еба и гладните ви цигани да еба ще измрете да ходите да грачите по кръчмите не се наядохте не забогатяхте както трябва. Но алчно дупе кръв сере казали хората, хак му е сега да бере душа алчният мангал.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си