Ексклузивно! Преслава и Павел вдигат сватба! Вижте кога ще е събитието + как тя му се обясни в любов от слон

Преслава и Павел вече мислят за сватба, дори са планирали датата на щастливото събитие, издават близки приятели на звездата двойка.Двамата са толкова влюбени, че вече се готвят за сватба, която ще е през май тази година. В монета певицата и любимият Павел са в Тайланд, а Преслава сия от щастие става ясно от фотосите, които тя публикува в социалните мрежи. „Важното е да получиш това, от което се нуждаеш. Не в големи количества, а в нужния момент. По подходящия начин. И от точния човек P&P“, пише звездата под поредната снимка във Фейсбук. Усмивка е озарила лицето на Преси, ”яхнала“ слон в прегръдките на бившия на Русата Златка. По всичко личи, че и Павел има чувства към изпълнителката.През последните седмици циркулира слухът, че Преслава е бременна. На няколко участия тя бе заснета с тоалети, които подчертаваха понаедряло коремче. Запознати твърдят, че тя е в четвъртия месец и мълчи от суеверие, както правят всички известни личности у нас. Не е изключено сватбата да е веднага след раждането на детето, шушукат клюкари.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

5 thoughts on “Ексклузивно! Преслава и Павел вдигат сватба! Вижте кога ще е събитието + как тя му се обясни в любов от слон”

  1. Боклуци жълти дано Тущеров ви осъди!

    Да ни освободите от глупавите си лъиви статии.

  2. Дано ама надали…от едни снимки я забременихте. Сега пък от една тяхна обща снимка ги оженихте…а ако държат бебе в ръце сигурно ще кажете че вече е родила хахахахахаха

  3. Всеки тука знае,че статиите ви са поръчкови!

    Освен да възхвалявате простата николета ,всички други ги плюете.Даже като пишете статия за Светлана или Гущеров не оставяте място за кжментари.Абе много сте прости!Махайте се платени неграмотници!!!Ааааа страх ви е нали да не ви осъди Гущеров!!!Нека ви осъди!!!Хак да ви е!!!

  4. Хотаренци напълнихте ли гащите или да:))))))николето де си ма да спасиш платените си драскачи от резила.И ни ми трийте коментара моля:))))

  5. Яка ви е злобата към Преслава.Здраво и завиждате.Посрани гъзове !Жълтури като гледам коментарите къпете се в народната любов!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си