СКАНДАЛ! Изгониха Мис Дупе от конкурса „Мисис България“

Носителката на титлата „Мис“ и участничка в „Мастършеф“ Кристина Димитрова бе дисквалифицирана от надпреварата за титлата „Мисис България“, твърдят запознати.
В конкурсната вечер тя не се появи, а от организацията не дадоха точен отговор защо липсва, но светските хроникьори твърдят, че именно титлата й най-красиво дупе й е изиграла лоша шега.
 
Новите носителки на титлата „Мисис България“ са четири: Гери Михалева от Варна – фитнес инструктор с три деца, Мариета Захариева от София – с едно дете и 4 висши образования, Моника Минкова от Враца – майка на две момчета, има собствен бизнес в сферата на красотата и Валерия Стефанова от Хаскова – майка на едно момиченце на 2 години, има собствена правна кантора в Англия.
 
Титлата „Майка на България” пък бе присъдена на Веселка Маринова – победителката от миналогодишния риалити формат „Фермата“, пише „Телеграф“.
 
Повече от 500 бяха кандидатките за короните на предварителния кастинг, а специална комисия определи 20 финалистки. за първа година в продължение на 20 дни всички можеха да гласуват, за да изберат тяхната победителка онлайн – Елисавета Ангелова от Бургас.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “СКАНДАЛ! Изгониха Мис Дупе от конкурса „Мисис България“”

  1. Ох, милата, поредната която си плаща за тъп пиар. Спри се моме, никой не го интересува. Виж колко малко хора са те чели 🙂

  2. Глупости,може да си измисли всичко щом няма снимки с които да го докаже.Затичалсе е някой да предлага брак на проститутка.Трябва да е мазохист.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си