Мария Бакалова се бори за втори „Оскар“! Вижте за кой филм

За втори „Оскар“ се бори българската актриса Мария Бакалова. След като всички са единодушни, че звездата заслужава наградата за ролята си в „Борат 2“, сега и друг филм с нейно участие е номиниран. Става въпрос за лентата „Бащата“, който е предложението на Националния филмов център за българска лента.
 
В „Бащата“ образът на Бакалова е изграден на ретроспекции, стари снимки и спомени. За ролята си в него тя разказва, че е дала всичко от себе си, за да пресъздаде перфектния образ. За целта са й помогнали режисьорите на филма Петър Вълчанов и Кристина Грозева. Премиерата на лентата беше преди година, а в нея Бакалова, която тогава е 23-годишна, си партнира прочути имена като Иван Бърнев, Иван Савов, Таня Шахова и други.
 
През последните месеци Мария се превърна в истинска световна сензация. Българската актриса, която изигра дъщерята на Борат, оглави класацията на платформата за кино IMDB, измествайки звезди като Скарлет Йохансон и Леонардо ди Каприо. Огромният талант на бургазлийката впечатли света и 24-годишната красавица е истински хит.
 
Лентата „Борат 2“, с която Мария набира огромната популярност, съвсем не е първият филм, в който блесва талантът на актриса. В „Бащата” българката изгрява перфектно в ролята и не крие, че е безкрайно благодарна на колегите филма, които са я подкрепяли и съветвали по време на снимките.
 
Филмът „Бащата“ е носител на голямата награда „Кристален глобус”, продаден е за разпространение в над 10 държави, пише „България Днес“
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Мария Бакалова се бори за втори „Оскар“! Вижте за кой филм”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си