Да! Красавицата в дясно е новата Мис България, преди да издуе джуки (Снимки)

Снимка на последната „Мис България” Венцислава Тафкова преди да си сложи огромни хиалуронови устни се превърне в хит в социалните мрежи. В последните години почти всяка нова „Мис България” търпи критики заради корекциите си. Уви, настоящата миска Венцислава не направи изключение. Веднага след като се окичи с короната на най-красивата българка, тя се сблъска с негативните коментари по свой адрес. Макар че няма други подобрения по себе си, освен громните си устни, те изглеждат неестествено на лицето й. „Не знам защо ме нападат, явно е тенденция. Нямам корекции, освен на устните. На 20 години смятам, че не е нужно да си правя. Не съм против тях, ако са в някакви граници”, каза Тафкова. Венцислава е от Пловдив и се е занимавала професионално с модерен балет, а от 10 години е модел. Не за първи път брюнетката печели конкурс за красота. Тя има няколко спечелени конкурса, дефилирала е на модни ревюта и има рекламни договори с модни брандове, писа Уикенд. 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

10 thoughts on “Да! Красавицата в дясно е новата Мис България, преди да издуе джуки (Снимки)”

  1. Няма значение как е изглеждала преди.Важното е,че сега е поредната джукеса, това говори за манталитета и.Освен това е трътлеста и простовата.Само на 21г.а от 10 години модел.Амортизирана и изчерпана.Поредното недоразумение на Ирина Папазова и ко.

  2. Ще ме извинявате, Ама не е красива в никакъв случай, нито преди , нито след. Едно напълно обикновено момиче, в най-добрия случай- симпатично, което дори няма да направи впечатление сред тълпата. Толкоз от мен.

  3. ГРОЗНО недоразумение

    А като си отвори устата ….всяка надежда умира….. Абе, време е тези конкурси за легални проститутки да се затворят….

  4. Била е симпатична преди, сега прилича на пиратско копие на Мара Отварачката в зората на кариерата си.

  5. Факт е ,че преди е изглеждала много по-добре.Имала е своята индивидуалност,а сега е като всички гнусни лица,които ни биват натрапвани по всяка телевизионна и социална медия.Но в никакъв случай, дори да нямаше джуките не е за Мис България. Явно на този конкурс не се явяват нормални и естествени момичета, защото им е писнало всеки път да печели някоя,която си купува короната или в повечето случаи някой дъртак й я купува..

  6. Изглежда повехнала и уморена. Кой знае през какво е преминала от 12 годишна възраст , когато е станала манекенка, досега…Дори не се зарадва на короната, когато й я връчваха.

  7. И преди не е била красавица, има много широко лице и квадратна кратуна, типично селско излъчване, а май и обратна захапка. Прилича на кюфте.

  8. Оставете момичето . Вижте вие как изглеждате . Големи критици се извъдихте брейййй …
    Все едно вие много Убави . Аман от завистливи и дребни душици

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си