Силиконки влизат в XXL Конкурс

Най-изкусителните силиконки влизат в риалити конкурса ”Мис Плюс размер”, узна HotArena. В невиждана светлина ще видим известни плеймейтки и миски, известни с перфектните си форми. Сред първите поканени за специално участие във формата е една от най-прочутите едрогърди мадами у нас – Джулиана Гани. Тя ще е водеща на конкурса, научи ”България Днес”. Джулката няма търпение да се впусне в поредното предизвикателство, което със сигурност ще й се отдаде без проблем.Други известни мацки, които ще имат специални задачи в предстоящото шоу, са плеймектките Станислава Андреева, Анна-Мария Чернева, Деси Фотосесията, Михаела Тодорова. Бившата Мис България Радинела Чаушева и актьорът Ники Сотиров също ще са част от звездните участници в първото издание на ”Мис Плюс размер”. Може би най-приятна изненада за кандидатките ще е присъствието на Мистър София Васил Младенов. Младокът е обещал да зарадва специално дамите и да запали страстите в шоуто. ”Мис Плюс размер” стартира от 5 декември и ще излъчва като риалити онлайн. Осем жени със закръглени форми ще се борят за короната. Те ще живеят под един покрив и ще имат специални задачи, които да разкриват качествата им. Именно за това ще им помагат звездите от родния шоубизнес, които ще влязат при тях.Конкурсът е организиран от ”шефката на силиконките” Мариана Маринова и е първият подобен у нас. Тя вярва, че той ще даде самочувствие и увереност на закръглените жени в страната ни. Две от участничите вече са ясни – първият XXL модел у нас Веси Маринова и жената, която преди време сама постави хиалурон в устните, с което взриви социалните мрежи – Ваня Великова.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

12 thoughts on “Силиконки влизат в XXL Конкурс”

  1. Как не организират конкурс/състезание за правопис и правоговор! Само простотии в тази държава!

  2. Те не са силиконки а прости евтини проститутки всички изброени,сменете си заглавието :d

  3. Той едва ли, но асеновградската му изгора е типична манупулаторка и интригантка.

  4. Чехльо не може да се отърве. Само е сменил чехъла…С по-напориста и амбициозна, но и по-семпла.

  5. Traversi s krivi cici

    Kvi perfektni formi imat tiq travestiti grozni ? Vsichkite v tqlo sa lesh s uvisnali guzove i otpusnati.. samo silikon deto imat i to ot nai evtinia i zle slojen! S krivi cici palni bokluci

  6. да научим повече и за бившия на Станислава. Много потайно се премълчава нейното минало…

  7. Колко злоба за хора които не познавате! Жалки сте всичките дето много ви знае устицата

  8. има за познаване ? Малко ли се изписа, за тези гълъбчета… Че и християни били!? Тя, християнката се лепнала за женен мъж…Срам и позор! Християнството не е модно дефиле, а дълбоко и искрено посвещение за живот според заповедите на БОГ. И една от тях е –
    НЕ ПРЕЛЮБОДЕЙСТВАЙ !
    За пояснение на новаторите – всяко пожелание и секс извън брака е ПРЕЛЮБОДЕЙСТВО ! И Ивайло знае това много добре. Но толкова са били и вярата му и посвещението му. Суетата му сви номер.

  9. хмм..защо пък аз друго знам че се е случило в брака на Захариев, ето го показано на снимката

  10. Автора не е анонимен. Погледни Факти.бг..Същата статийка. Изглежда добре се заработва от клюки…

  11. Явно го познавате или му бъркате в чаршафите и главата? Гледайте си там вашите чаршави и пожелания!!!

  12. Нищо съществено не казваш…Няма нужда да сме бъркали под чаршафите. Това, което тези гълъбчета проглушиха на всеослушание е напълно достатъчно. Та остави чаршафите и пожеланията. Между другото това за пожеланията ( сексуалните) е записано в Библията и всеки вярващ християнин знае, че е ГРЯХ. Е, нямаше да дразни, ако не бяха фанфарите, че са християни. Тяхно право е да решават как ще живеят, но нека не стават за съблазън . Да се обичат тихо и кротко и да си мислят за отговорите пред Бог.
    P.S. Не познавам лично нито Ивайло, нито Миряна, нито новата му.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си