Братът на Ник Картър от Бекстрийт бойс пак прибра БГ силиконката Мелани (Аарън й подари нов джип)

Любовната история на брата на Ник Картър от Бекстрийт бойс – Аарън Картър и БГ сексбомбата Мелани Мартин продължава да изумява феновете и е готова да се превърне в сценарий за сапунен сериал, видя HotArena.След като я изгони от дома си като мръсно коте и я блокира в социалните мрежи, Картър очевидно е размислил и отново се е събрал с нашата силиконка. За да покаже колко държи на нея, Аарън й е купил чисто нов джип. Цветът на возилото е син, а моделът е най-новият. Именно със снимка на колата двамата обявиха, че са се събрали отново. Преди месец двамата за пореден път сложиха край на взимоотношенията си и Мелани се изнесе от общия им дом. Картър пък се включи в лайв видео и обясни, че я е блокирал навсякъде и моли никой повече да не му говори за нея. Така и не посочи причината за решението си. След джипа за сдобряване, двамата явно са решили да си дадат голям последен шанс, защото Картър е взел под наем огромна къща на два етажа с басейн, която двамата с любимата му обзавеждат в  момента. Там те ще живеят с трите си кучета и нищо чудно най-накрая наистина да си направят бебе, пише Телеграф. В началото на връзката им Мелани излъга, че е бременна, за да не влезе в затвора. 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

8 thoughts on “Братът на Ник Картър от Бекстрийт бойс пак прибра БГ силиконката Мелани (Аарън й подари нов джип)”

  1. Който плаща на него се кръщават децата

    Еми те и двамата родители на детето не работят и са на издръжка при дядото. Трябва си подмазване, че ще трябва да работят, ако той ги отсвири. Тя Светланка, какво ли би могла да работи за да изкарва прехраната на семейството си? Хахахах

  2. Добромир е хубаво име. Поне ще е с уникално име детето сред приятели и съученици. Вече рядко се кръщават момченца с това име.

  3. Преди може да е била всякаква ( които я плюете не знаете точно) но защо не вярвате, че хората се променят, израстват, развиват се. Или поне се стремят към това. Стига негативизъм. Аз не виждам защо в момента трябва да я плюете!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си