Софка би шута на Гринго!

Софи Маринова би шута на Гринго само два дни след като каза, че го чака да се върне от ареста и да я прегърне, узна HotArena.
 
„Чакам Гринго да излезе от ареста, за да правим секс. В момента имам мъж и това е Гринго. И Гринго си има жена и това е Софка“, рече тогава самата Софи Маринова пред ПИК по повод появилите се слухове, че вече е с ново гадже в живота. Два дни по-късно обаче нито тя, нито Гринго искат да се виждат. Маринова си взе сина Лоренцо и заживя при роднини в Етрополе. А според запознати Гринго бил бесен в ареста, че гаджето му прави концерт, докато той е на топло.
 
Софка още е подвластна на еуфорията от концерта, с който на 9 декември в зала „Арена Армеец“ отпразнува свой певчески юбилей. Софка е първата попфолк певица, която прави самостоятелен концерт в най-голямата зала у нас. Чак на втората й песен видяла и се е успокоила, че залата е пълна, писа „Телеграф“.
 
Колкото до липсата на секс докато Гринго е в затвора, Маринова разказва, че преди него е била сама близо 5 години и самоконтролът не й е чужд.
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си